medellängd penisEfter puberteten kan penis storlek inte ökas genom hormonell behandling. Däremot kan man träna upp sin uthållighet genom knipövningar. När kroppen reparerar sig själv kan penis istället bli mindre.

Referensvärden för vad som är att betrakta som normal längd och omkrets på penis har tagits fram av en studie vid bland annat King's College Hospital i London. För ett mer effektivt resultat och en mer skonsam träning kan man även använda dig av penisförstoringsoljor och krämer. Likt intervallträning, försök att hålla dig upp till 30 sekunder och repetera sedan med 30 snabba knipningar och sedan några längre knipningar.

Många kan dock känna att de tar för lång tid och vill därför tillföra extra effekt för snabbare och bättre resultat. En annan fascinerande metod är penisförlängare som man bär skonsamt under under kläderna. Andromedicals behandlingar och produkter har designats för att hjälpa våra patienter med förstoringen av sina penisar.

Genomsnittslängden på en genomsnittlig västerländsk penis är 9,5 cm i slakt tillstånd och omkretsen är 8 cm. I erigerat tillstånd ökar genomsnittslängden till 15 centimeter och omkretsen till 10 centimeter. Q-Med agerade på detta bland annat med att försöka komma i kontakt med de som drabbats och sätta dem i behandling hos Jan Jernbeck för att avlägsna preparatet. De senaste åren Enlargo har förblivit som Top dog bland Penisförstoring Cream utvecklats för att ge dig säkra och effektiva resultat.

Tack vare de olika storlekarna på klockorna har ollonet alltid tillräckligt med plats för att töjas och växa. Doping är tyvärr vanligt inom idrottens underbara värld och förklaringarna till varför man dopar sig är mer eller mindre fantasifulla. För oss är det mycket viktigt att Sizegain Plus stöds av professionella läkare eftersom det gör att våra kunder kan känna sig trygga och säkra.

Penis utvidgningen - det är tanken som kommerhuvudet nästan varje människa.


Copyright © 2017 Soulharmony.eu